Aký je najvyššie postavený hotel na Slovensku?

Keby som sa vás spýtal, aký je najvyšší vrch na Slovensku, všetci by ste odpovedali Gerlachovský štít a bolo by to správne. Keby som sa vás ale spýtal, aký je najvyššie položený hotel na Slovensku, vedeli by ste? Je to horský hotel Sliezsky dom, vo výške 1670 metrov nad morom. Kúsok pod Gerlachom. A keby som sa vás spýtal, aké je najvyššie položené wellness centrum na Slovensku, viete? Áno, správne – je to wellness centrum tohto tatranského hotela.

Ponúka, čo iní nie

Už len tým, že je Sliezsky dom najvyššie položeným hotelom, máte záruku toho, že dostanete niečo, čo nikde inde nie. Ale pri tomto to samozrejme nekončí. Vyčerpáva vás práca a potrebujete dobiť baterky? Chcete si užiť romantický víkend? Máte chuť vyčistiť si hlavu a urovnať myšlienky? Sliezsky dom a vysokohorské prostredie vás zbaví týchto starostí. Dobré jedlo, krásne prostredie, relax, čistý vzduch, jarné slnko. Máte pocit, že toto vám nepomôže zabudnúť na vaše problémy?

Relaxujte

Aj wellness centrum je v tomto hoteli výnimočné a to nielen tým, že je najvyššie položené na Slovensku. Keď si dostatočne oddýchnete vo wellnesse – vysaunujete sa, okúpete sa vo vírivke, užijete si masáž a potom? Potom si užijete niečo magické, navštívite odpočinkovú miestnosť a ľahnete si na lehátko. A to je všetko? V podstate áno, ale nezatvárajte oči, lebo cez presklenú panorámu budete mať výhľad na Velické pleso a vodopád Večný dážď. Pohľad, ktorý tromfne všetky pohľady na západ slnka, na horiaci oheň v krbe či výhľad z Eiffelovej veže.

Romantika? Nezabudnite na...

Ak ste si prišli oddýchnuť do tohto romantického prostredia s partnerom, nemali by ste na niečo zabudnúť. Áno, aj teplé oblečenie sa vám zíde, ak pôjdete na prechádzku či túru, ale na inú vec nezabudnite. Znásobte romantiku a prekvapte partnera či partnerku pekným darčekom, nebude to čakať, keďže si bude myslieť, že darčekom je pobyt. Ale aj drobnosti dokážu z krásneho zážitku urobiť ešte krajší, užite si to.