Kde nájdete romantiku pre dvoch?

Kde nájdete romantiku pre dvoch? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Rozhodli ste si urobiť romantický víkend a poriadne si oddýchnuť? Jarná únava vás síce neprepadla a nezložila, ale dobrý wellness pobyt nemôže byť nikdy zlý. Ale kam sa vybrať? Zo stoviek možností si vybrať jednu jedinú je veľmi náročné. Najprv sa musíte sami seba spýtať: „Chcem ísť do hôr alebo wellnessovať niekde v meste?"

Nuž, romantiku viete zažiť aj v meste, ale tá vysokohorská je predsalen niekde inde – každé ráno vstanete, rozostriete závesy a pozeráte sa na slnkom vysvietené skalnaté končiare so zvyškami snehu. Takže už tušíte, že mám na mysli Tatry.

Kam v Nízkych Tatrách?

Hoci sú vrcholy v Nízkych Tatrách, logicky, nižšie ako vo Vysokých, svoje očakávania kvôli tomu nemusíte znížiť. Pokojne ich môžete mať vysoké ako Gerlachovský štít, nájsť ubytovanie so skvelým wellnessom je jednoduché, keď poznáte Družba hotel. Na čo si spomeniete, to vo wellness centra tohto hotela nájdete.

Dokonca aj to, na čo si nespomeniete – na pedikúru, ktorú vám urobia rybičky Garra Rufa, ste si zaručene nespomenuli. Ak ste si ale spomenuli na kanadské vane, drevené kade, sauny, vírivky to všetko dostanete. Kto by odolal horúcej vode vo vonkajšej drevenej kadi s výhľadom na krásnu prírodu Jasnej?

Kam vo Vysokých Tatrách?

Keď chcete nájsť to najromantickejšie, čo ponúkajú Vysoké Tatry, ubytujte sa v Tatranskej Lomnici v Grandhoteli Praha. Tento hotel vám pripraví špeciálny wellness pobyt pre dvoch – privátna terasa, privátne masáže, privátna večera pod holým nebom, čo je krajšie, ako pocit, že ste jediní dvaja ľudia na zemi. Okrem obsluhy, samozrejme.

Keď chcete umocniť dojem romantiky, nesmie chýbať ani darček pre partnerku. A čoho žena nikdy nemá dosť, urobí jej to radosť a je to také malé, že to pred ňou dokážete utajiť a schovať? Odpoveď je jednoduchá, krásny šperk. Samozrejme, ani kabeliek a topánok nikdy nie je dosť, ale tie by sa vám ťažko v hotelovej izbe niekde schovávali. Užite si krásne romantické chvíle v Tatrách.