Ako spojiť relax s povinnosťami?

Štiavnické vrchy sú ideálnym miestom na relax, ale skúšali ste tam už niekedy pracovať? Prečo by ste mali spájať relax s pracovnými povinnosťami? Pretože v tomto prostredí sa dokáže aj práca zmeniť na niečo príjemné, čo vôbec nebude pripomínať vaše povinnosti. Existuje jedno konkrétne miesto v týchto vrchoch, kde odhalili zázračnú formulu, ako premeniť prácu na zábavu. Ako to dokázali?

Unikátna Salamandra

Táto unikátna Salamandra našla útočisko v Štiavnických vrchoch, nikde inde ju nemôžete nájsť. Čím je taká výnimočná? Je to raj oddychu, kvalitného jedla, pohodlných izieb a krásnej prírody. Unikátny wellness hotel v Štiavnických vrchoch vám poskytne ideálne podmienky na relax. Gastronómia na najvyššej úrovni, masáže, sauny, vírivky, bazény, odpočinková zóna s výhľadom na jazero. Aký lepší relax si dokážete predstaviť?

Zázračná formula

O tom, že tam skvele zrelaxuejte, nepochybuje nikto, ale ako tam dokážu premeniť pracovné povinnosti na zábavu? Program firemných akcií nedokáže byť v tomto uvoľnenom a príjemnom prostredí priveľmi pracovný. K dispozícii máte teambuildingové aktivity, ale ani v konferenčných miestnostiach nedokážete byť striktne pracovne naladený. Jednak je každý „účastník zájazdu" uvoľnený vďaka procedúram z wellness centra, ale hlavne po ochutnaní kuchyne šéfkuchára Ľuba Herka, známeho aj z Telerána, sa nikto do práce nebude hrnúť.

Naozaj chcete pracovať?

Keď ste sa už rozhodli naozaj aspoň chvíľu pracovať a náplňou je prednáška, využite presvetlené priestory konferenčnej miestnosti. Použite interaktívnu tabuľu, nech sa aj táto prednáška nesie v uvoľnenom duchu, ktorý sa preháňa po všetkých chodbách hotela Salamandra. Nenuďte kolegov svojou „one man show", ukážte im, že aj oni sú súčasťou prezentácie. A potom? Po práci sú koláče alebo v tomto prípade „aspoň" skvelé jedlo, ktoré si môžete vychutnať v live cooking show. A že práca a relax nejdú dokopy. Idú.