Má vaše dieťatko zdravotné problémy? Pravdepodobne sa jedná o detskú koliku.

Má vaše dieťatko zdravotné problémy? Pravdepodobne sa jedná o detskú koliku. - 5.0 out of 5 based on 1 vote

S dieťatkom prichádzajú aj prebdené noci. Čo však robiť, keď vášmu dieťatku nie je dobre a prichádzajú na neho zdravotné problémy? Ak sa jedná o dieťatká niekoľko mesiacov staré, môže sa jednať o nepríjemnú koliku. Čo to je detská kolika a dá sa jej nejako zabrániť?

Detská kolika postihuje až 25% dojčiat

Aj váš drobček plače dlhé hodiny? Nevedeli ste prísť na to čo sa s ním deje? Papať ste mu dali, prebalili ste ho, avšak plač neutícha? Skúste si všimnúť, či vaše dieťatko nemá detskú koliku. Veď ako je všeobecne známe, až 25% dojčiat trpí detskou kolikou. Detská kolika sa prejavuje intenzívnymi bolesťami bruška u dojčiat. Márne sa budete snažiť nakŕmiť vášho drobčeka. Dieťatko plače až dovtedy, kým sa neunaví. Mamičky, obráťte sa na stránku detskekoliky.sk, kde máte možnosť zistiť bližšie informácie o nepríjemnej detskej kolike.

Intolerancia laktózy u dojčiat

Nikdy neviete, možno sa začína u vášho drobčeka prejavovať intolerancia laktózy. Kedy vzniká intolerancia laktózy? Intolerancia laktózy začína práve vtedy, keď chýba v tele enzým laktáza. Intolerancia sa vyskytuje aj u dospelých ľudí. Zriedkakedy však trvá celý život, poväčšine je dočasná. Snažte sa urobiť pre svoje dieťatko čo najviac a vyberte sa na stránku detskekoliky.sk. O intolerancii tam nájdete bohaté informácie.

Obliečky do postele pre vášho drobca

Pre svoje dieťatko urobte čo najviac. Kúpte pre neho do postele detské obliečky s rôznymi obrázkami. Uvidíte, že to vaše slniečko do niekoľkonásobne ocení. Dieťatko si bude vážiť pekné farebné obliečky. Vy oceníte kvalitu materiálu. Obliečky od lacneobliecky.sk sú dokonale tolerantné k jemnej detskej pokožke. Nakupujte ich ihneď!