Oddych počas pracovného nasadenia: Reálne alebo nereálne?

Oddych počas pracovného nasadenia: Reálne alebo nereálne? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Viete si predstaviť, že by ste si počas pracovného nasadenia mohli aj oddýchnuť? Zdá sa vám to ako totálny blud, ktorému by ste nikdy neuverili? Presvedčíme vás, že aj pri práci si môžete dopriať oddych. Vďaka tomu vás možno práca aj začne baviť o čosi viac!

Chystáte sa na firemnú akciu?

Máte sa v blízkej dobe ukázať na firemnej akcii avšak vy ste unavení z neustáleho lietania v práci, nie to sa ešte trepať na firemnú akciu, na ktorej by ste sa možno aj tak nudili? Presvedčíme vás o jednom mieste, ktorému by ste neodolali ak by sa tam náhodou konala vaša firemná akcia. Firemnej akcii v hoteli Salamandra by ste nemali odolať. Príjemné prostredie v Štiavnických vrchoch je dokonalou pastvou pre oči. Neodoláte tomuto hotelu. Za to vám ručíme! Nazrite na stránku hotelu Salamandra a zistite viac informácii o ňom. Firemné akcie, teambuildingy, kongresy – toto všetko môžete mať v tomto krásnom hoteli!

Najkrajší wellness hotel

Viete akým titulom sa ešte pýši hotel Salamandra? Je to najkrajší wellness hotel. Vedeli ste o tom, že v tomto hoteli si môžete dopriať aj vynikajúci oddych v teplej horúcej vode s liečivými účinkami? Nevedeli? Teraz už viete. Neváhajte využiť služby vynikajúceho personálu a zrelaxujte v peknom wellness hoteli v Štiavnických vrchoch. Počas pracovného nasadenia si môžete spraviť chvíľku voľna a navštíviť tunajšie wellness. Bude z vás vyžarovať spokojnosť, verte nám!

Značkové vína

Na firemnej akcii by nemalo chýbať pohostenie. Chcete aj vy prispieť niečím? Chcete priniesť niečo chutné, čo ulahodí zmyslom? Prinášame vám ako na podnose značkové víno. Kde ho však máte kupovať? Mali by ste ho kupovať na známej stránke lahofer.sk, kde majú široký výber chutných značkových vín. Vyberte si aj vy nejaké pre seba domov a aj na firemnú akciu.