Oddych v najkrajšom hoteli v Tatrách

Oddych v najkrajšom hoteli v Tatrách - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Milujete Tatry? Neviete si predstaviť rok, cez ktorý by ste túto krásnu lokalitu nenavštívili? Veru si to radšej ani nepredstavujte! Tatry sú slovenskou pýchou. Buďte na ne pyšný aj vy a objavujte ich krásy. Poradíme vám najkrajší hotel, na ktorom si budete môcť vychutnať pobyt v čistej tatranskej prírode.

Tento hotel nebude v žiadnej nížine! Tento hotel bude v objatí Tatier. Kde? Neďaleko od najvyššieho vrchu Tatier – od Gerlachovského štítu. Prehľadávate mapu a knihy a neviete prísť na to, ktorý hotel máme na mysli? Máme na mysli známy horský hotel Sliezsky dom. Tento najvyššie položený horský hotel sa pýši aj krásnym plesom. Hneď vedľa neho sa pýši veľké Velické pleso, ktorého teplotu by ste určite nechceli vyskúšať na vlastnej koži. Počas zimy toto pleso zamŕza a vylepšuje dojem z krásneho hotela Sliezsky dom.

Doprajte si wellness na Sliezskom dome

Chcete si dopriať aj wellness? Neobávajte sa toho, že hotel Sliezsky dom nemá pre návštevníkov sprístupnené wellness. Práve naopak, má pre vás to najlepšie wellness v Tatrách. Vezmite si so sebou aj plavky a doprajte si oddych po náročnejšej turistike práve vo wellnesse. Uvidíte, že práve tento wellness vás pripraví na ďalšie túry, ktoré vás čakajú. Viete si predstaviť lepšiu regeneráciu ako vo wellnesse?

Rozumné hračky pre deti

Ak máte detičky, nezabudnite im pribaliť nové rozumné hračky na pobyt v Tatrách. Po večeroch alebo aj počas cesty si skrátia dlhý čas a zahrajú sa s tými najlepšími hračkami. Prečo by ste svojim detičkám mali kupovať hračky, ktoré ich nič nenaučia? Kupujte rozumné hračky na stránke edukacnehracky.sk. Vaše dieťa práve s týmito hračkami rozvíja svoje myslenie a o to vám predsa ide! Doprajte mu tie najlepšie hračky zo stránky edukacnehracky.sk.