Aj výlet do Žiliny vám prinesie množstvo zážitkov!

Aj výlet do Žiliny vám prinesie množstvo zážitkov! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Hneď po vystúpení z vlakovej stanice sa na vás začne usmievať historické centrum. Spoza neho vykúka na vás krásny moderný obchodný dom Mirage. Kúsok od neho sa pýši kostol, ktorého krásy budete určite obdivovať dlhšie ako pitie kávy, ktorú držíte v ruke. Samému sa spoznávať nové mestá niekedy nechce.

Vy ste mali ale neuveriteľné šťastie a zoznámili ste sa s partnerom/ partnerkou na veľmi populárnej kresťanskej zoznamke od topky.singles. Prajete to šťastie aj iným? Aj vy ste kresťansky založený človek a máte problém si v dnešnej uponáhľanej dobe nájsť správneho človeka na spolužitie? Zaregistrujte sa na topky.singles a spoznajte svojho vysnívaného partnera / partnerku.

Hľadáte ubytovanie v Žiline?

Po zoznámení sa so skvelým človekom na zoznamke ste túžili spoznávať mesto Žilina. Mesto bohaté na históriu lákalo pohľady Slovákov aj z toho najvzdialenejšieho kúta Slovenska. Verte, že Žilina sa nedá prejsť za jeden deň. Musíte tam stráviť aspoň 2-3 dni, aby ste sa dokázali pokochať jej historickým centrom. Akonáhle sa rozhodnete pobudnúť aj ďalší deň v Žiline, budete musieť myslieť na ubytovanie v Žiline. Hotel Galileo vám ho poskytne. Najlacnejšie, najpohodlnejšie a zároveň najluxusnejšie ubytovanie. Čo viac by ste si mohli priať?

Lepšia batéria do vášho mobilu

Viac by ste si jedine mohli priať lepšiu batériu do mobilu, ktorá udrží váš mobil nažive oveľa dlhšie ako nekvalitné staré batérie. Nezostaňte na holičkách niekde v centre mesta. Potrebujete mapu, lenže batéria v mobile sa vám vybila? S batériou od marzo.sk sa to nestane.